Notícies d'Alaquàs

27 de febrer 2007

IL·LUMINACIÓ

A la web www.alaquas.eu publicaren un article la setmana pasada que feia referència la deficient qualitat de la il·luminació existent al nostre poble.
L’article criticava el diferent criteri per a col·locar els punts d’il·luminació i la diferent qualitat d’aquests punts.

Dos coses a destacar sobre aquest article:
1. El format d’aquest article destaca per la seua proximitat i falta d’objectivitat. Típic del format blog com el que ara esteu llegint.
2. Afegim la gent del Fòrum, altres zones al poble que també estan patint deficient il·luminació i concretem els carrers als que estem fent referència.
Per una part el carrer Sant Rafel té una il·luminació destacadíssima, típica dels carrers més importants de qualsevol poble en dates de festa major. Per una altra part, destaquem que al barri antic, carrer Mare de Déu de l’Olivar i perpendiculars, hi ha nits on les faroles s’encenen una sí una no, una sí una no.. això a que es deu? Estic segur que els veïns i veïnes no són responsables per falta de pagament... Alguna explicació per part de l’ajuntament? Cap...

Haurem d’estar atents per a exigir al nostre ajuntament que done els servies a TOT el poble per igual.
Segurament el tema de la il·luminació es deu a la falta de planificació general de tot el poble. Van tapant forats i això provoca que algunes zones es queden oblidades...