Notícies d'Alaquàs

10 d’abril 2008

LA WEB D'ALARTE

El nostre alcalde ja té web. Fa uns dies la premsa va fer pública la seua posada en escena i els d'Alaquàs Parla, que sempre estan a la última, el passat dilluns van fer un anàlisi ben detallat de la mateixa web.

Al nostre anàlisi, molt més humil, volem destacar que ens ha sorprès les imatges que utilitza. Moltes d'elles (per no dir totes) són imatges utilitzades i realitzades per la web i treballadors de l'ajuntament, respectivament. Suposem que la utilització d'aquestes imatges o bé s'haurà demanat permís per a utilitzar-les o bé les haurà comprades. Sabem que alguns dels treballadors de l'ajuntament li fan d'assessors (tot i dubtar que la feina que facen estiga dedicada al benefici del poble... i no, única i exclusivament, a benefici personal de la carrera de l'alcalde) però que també utilitze material per la face...

En tot cas, i ja que no el vegem molt poble, des d'ací li enviem salutacions i esperem que ens enllace a la seua web o al seu blog. Si tant estima el seu poble, no li importarà que la seua web siga un pont per a les coses que passen en Alaquàs, veritat?

Ja posats, que pose també als nostres amics d'Alaquàs parla i entre tots i totes li ajudarem a farem una bona campanya... sense cobrar i amb humor!