Notícies d'Alaquàs

28 de desembre 2008

JORGE ALARTE TORNA A ALAQUÀS

Interrumpim les nostres vacances forumeres per a donar una notícia bomba:

Jorge Alarte torna a l'alcaldia d'Alaquàs a jornada completa!!

Ahir, en una roda de premsa a l'hotel Husa d'Alaquàs, el fins ara secretari general dels socialistes valencians va declarar que deixava el càrrec del partit per tornar a l'ajuntament. Segons Alarte, després dels tristos resultats de l'última assemblea local havia decidit, davant el perill de què els socialistes perderen l'alcaldia, tornar a dedicar-se plenament a fer d'alcalde de tots els alaquasers i totes les alaquaseres. De fet, en la mateixa roda de premsa, l'actual secretari local, Jose Antonio Oñate, es congratulava de la decisió d'Alarte i no amagava la seua alegria.

A preguntes dels periodistes, després d'una declaració tan sorprenent, que insistien en la possible existència d'altres motius per al seu retorn, Alarte acabà per confessar: "En realitat trobe a faltar Alaquàs Parla, les seues crítiques, la seua ironia, el patiment de cada matí per vore quina errada havia comés o quin seria el tema dels pròxims acudits locals". També va afegir que havia lamentat moltes vegades haver fet aquell comentari al ple, on donava a entendre que empendria accions legals contra els autors d'Alaquàs Parla, i que va desencadenar el seu tancament i uns dies d'autèntica convulsió en la blogosfera local.

Així mateix, va declarar que els pressupostos de 2009 inclouran una partida per a la contractació de Guaita, Xarraire i Escolti per a l'elaboració de la web de l'ajuntament i del Castell.

Fonts d'este Fòrum ens han fet saber que les possibles successores d'Alarte a l'alcaldia han mostrat el seu malestar i desacord amb la decisió del ja exsecretari general del PSPV-PSOE, i valoren la possibilitat de presentar-se en candidatures d'altres sigles. Segons ens han fet arribar, Isabel Mondéjar podria presentar-se per C.E.M.G. (Calladita Estoy Más Guapa), Elvira està estudiant la possibilitat de fitxar per O.A.O.M. (O Ara O Mai) i Eva Martínez podria fundar C.F.P.G.T.C.T.P (Com Fer un Pla General i Tindre en Contra a Tot el Poble). Del del barret no sabem res.
El Fòrum estarà pendent de més notícies al respecte i vos seguirem informant puntualment.
Imatge publicada per Alaquàs Parla