Notícies d'Alaquàs

20 d’octubre 2009

SOBRE JORGE ALARTE

Des del Fòrum vam decidir, per diferents motius, no publicar més notícies sobre Jorge Alarte. Entre d'altres motius, vam considerar que el seu nou càrrec anava a produir una quantitat important de notícies sobre la seua persona de poca rellevància per a la vida diària del nostre poble. És cert que la seua gestió al capdavant del nostre consistori ha estat criticada i que moltes notícies s'han publicat per mitjans de comunicació conservadors per tal de desprestigiar la seua figura. En cap cas, el Fòrum pretén ser una plataforma de desprestigi a algú que ha estat alcalde nostre, triat democràticament pel poble.

Tot i considerar que la seua gestió i el seu talant haurien d'haver estat diferents, des del Fòrum continuarem amb la pràctica acordada sobre Jorge Alarte.

De totes maneres, en agraïment a l'aportació feta per l'anònim i per ser una notícia que va passar al nostre poble, posarem l'enllaç que ens ha enviat: http://www.abc.es/20090929/toledo-toledo/lider-socialistas-valencianos-expediento-20090929.html