Notícies d'Alaquàs

17 de desembre 2009

LA PLATAFORMA CIUTADANA PER LA SANITAT PRESENTA LES SIGNATURES


17 de desembre de 2009


Els veïns exigeixen una reunió urgent amb el conseller en què comprometa per escrit una data d'inici d'obres

17/12/09 13:30 - ALAQUÀS - EL PUNT

Un total de 10.410 persones han firmat el Manifest impulsat per la Plataforma Ciutadana per la Salut Pública a Alaquàs. Aquest matí, els representants de les associacions i col·lectius implicats, acompanyats per l'alcaldessa Elvira García, han presentat les firmes a la Conselleria de Sanitat.

Els veïns exigeixen una reunió amb el conseller, Manuel Cervera, en què es comprometa per escrit a establir una data per a la construcció d'un nou Centre d'Especialitats, que reduïsca la demora en la cita amb els metges especialistes. Si això no fora possible, els alaquasers demanen que es complisca l'acord de posar en marxa un Centre Auxiliar de Salut als espais públics del mercat municipal cedits pel consistori. La plataforma també denuncia l'aglomeració del centre de salut, la demora en la concessió de cites i el desplaçament que es veuen obligats a realitzar a l'Hospital General per a rebre serveis que fins ara es prestaven a Aldaia.

Si les seues exigències no són ateses, els veïns d'Alaquàs plantegen elevar les seues protestes al president de la Generalitat, Francisco Camps.