Notícies d'Alaquàs

28 de desembre 2006

QUI ÉS FÒRUM CIUTADÀ D'ALAQUÀS

Des del 7 de setembre Fòrum Ciutadà d’Alaquàs es va posar en marxa, com diu el subtítol, amb la intenció de fer un seguiment i anàlisi, des d’una perspectiva personal, de tot el que passa al poble d’Alaquàs (on he nascut, visc i si tot va bé viuré), obert al debat i comentaris lliures. Més clar aigua.
Des d’aleshores fins avuí he rebut vora 5.000 entrades (en quatre mesos) cosa que em dona motius per valorar que la informació que estic donant és ben rebuda pels lectors i lectores.
Mai he tingut la intenció de fer-me famós ni viure d’açò. De fet, faig públic la meua pèrdua diària de temps personal per a la posada en marxa i continuitat d’aquest blog.

Tots aquests parrafets els he fet perquè m’han arribat notícies que membres del nostre estimadíssim ajuntament estan aprofitant el temps en saber qui està darrere d’aquestes paraules que ara llegiu.

Doncs bé, per a que no aprofiten tant el temps ixes persones que viuen dels diners de tots i totes vos adjunte un enllaç on podreu conèixer físicament el rostre del que ací vos dona la benvinguda.

Enllaç: Entreu i passeu-ho molt bé! (un toc d'humor per aquestes festes)

Esperant que passeu un bon moment i que el proper any siga igual de profitós, Fòrum Ciutadà d’Alaquàs us desitja Bon Nadal i Feliç Any Nou!

p.d La intenció del blog no és faltar al respecte a ningú. Si algú es sent insultat o que se li ha pogut faltar a la seua integritat moral no tinc cap problema en demanar-li disculpes fent ús d'aquest blog.