Notícies d'Alaquàs

30 de març 2007

UNS ALTRES VERDS...

El Bloc ha pactat amb Els Verds - Esquerra ecologista de cara a les properes eleccions municipals.

El tema dels verds ja fa temps que s'utilitza per a confondre a l'electorat. Des del Fòrum ens decantem per vore, a l'hora de votar, qui ha fet propostes, o ha posat en marxa mecanismes, que vagen en relació a la conservació del medi ambient, desenvolupament sostenible, etc... en lloc de vore, única i exclusivament, qui porta la marca de Els Verds.


30 març 2007
El Bloc y Els Verds-Esquerra Ecologista pactan enocho localidades
Las formaciones políticas Bloc y Els Verds-Esquerra Ecologista han llegado a un acuerdo para presentarse conjuntamente en las próximas elecciones municipales del 27 de mayo. El pacto comprende ocho localidades de l’Horta Sud: Torrent, Alaquàs, Xirivella, Catarroja, Picassent, Massanassa, Sedaví y Manises.
El Bloc Nacionalista Valencià y Els Verds-Esquerra Ecologista pactan candidatura conjunta en la mayoría de los Ayuntamientos en los que presentan lista. Así, lo dieron a conocer recientemente el secretario general del Bloc, Enric Morera, y el portavoz de Els Verds, Carles Arnal, quienes afirmaron que éste es un “pacto global” y entre sus objetivos está el de “trabajar por el urbanismo de consenso”.