Notícies d'Alaquàs

13 de maig 2007

APROVAT EL PROJECTE DE REMODELACIÓ DE LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS

Unes hores abans que començara la campanya electoral, el Ple de l'Ajuntament d'Alaquàs va aprovar el projecte que privatitzarà, de fet, la gestió dels esports municipals, a canvi de la reforma de les instal·lacions. La remodelació costarà, si Déu vol i no passa res, 10'8 milions d'euros i, segons la regidora d'Urbanisme, ara el projecte és més car per les modificacions introduïdes a proposta dels clubs i escoles esportives. El que cal saber és que el projecte inicial estava fet sense comptar amb els usuaris que, una volta conegut el projecte, manifestaren la insuficiència de les futures instal·lacions.

Aquest projecte ha sigut aprovat amb els vots del PSOE i amb l'oposició del PP, que, entre altres raons, considera que les noves instal·lacions quedaran prompte insuficients amb l'important creixement de població que es preveu: les famoses vivendes de protecció oficial que fa quatre anys que només són "realitat virtual" (no estan ni en Second Life), i les del nou projecte al voltant de la Puríssima (entre la paret de l'AVE i el polígon).

Lo més curiós de tot és que molts contractes de personal de l'Ajuntament s'acaben ara, al voltant de les eleccions municipals, i el motiu, segons fonts oficials és "no hipotecar el nou govern municipal", però en canvi no han pensat el mateix a l'hora d'aprovar un projecte de 10'8 milions d'euros!! Això no hipoteca? I què faran els que es queden ara sense faena a l'hora de votar?


12 de maig de 2007

El Pleno de Alaquàs aprueba la reforma del polideportivo con la oposición del PP
El proyecto se ha modificado por las reivindicaciones de los clubes