Notícies d'Alaquàs

10 de maig 2007

JORGE ALARTE ESCRIURÀ PER A L'ABC!

El nostre alcalde no deixa de donar-nos sopreses!
Avui apareix un article a l'ABC digital en el qual fa públic els nous "cronistes" que ha fixat per a les eleccions que estem començant a viure... sabeu qui són?
Els periodistes José Luis Torró i Juan Antonio Román (PSOE)
El portaveu parlamentari del PP Serafín Castellano
La diputat regional Felipe del Baño (PP)
L'alcalde d'Alaquàs, Jorge Alarte (PSOE)
El senador Miguel Barceló (PP) i Agustín Almodóbar Barceló, net d'este
El vicesecretari del PPCV, Ricardo Costa
I el candidat d'EU Amadeu Sanchis.
Qui serà el que li escriga les cròniques? Dirà alguna cosa sobre el nostre poble? Alguns ciutadans del nostre poble diuen que votar Alarte és igual que votar el pp... publicar en Las Províncias i escriure en l'ABC... això voldria Monzó!
Sense dubte, des del Fòrum, li farem el seguiment!


10 maig 2007
A PARTIR DE MAÑANA ABC ofrece toda la información y el mejor análisis de la «batalla» electoral
La campaña que comienza esta noche con la pegada de carteles se presenta como una de las más animadas al ser tenida por una suerte de primarias de los próximos comicios generales y constituir, además, el primer choque electoral entre PP y PSOE desde el 14-M.
La configuración de una nueva opción nutrida de presupuestos políticos dispares (Compromís pel País Valencià), así como la posibilidad de que el PSPV acaricie ensayar con EU y Bloc un tripartito «a la valenciana» suponen claves, junto a las acusaciones de corrupción, en torno a las que girará la liza electoral, y de las que ABC ofrecerá información y análisis diarios con firmas de prestigiosos colaboradores del periódico y de algunos de los más acreditados representantes de la política valenciana. A las firmas del periodista José Luis Torró y de Juan Antonio Román (PSOE) se sumarán estos días la del portavoz parlamentario del PP, Serafín Castellano, la del diputado regional Felipe del Baño (PP), la del alcalde de Alaquàs, Jorge Alarte (PSOE), el senador Miguel Barceló (PP) o Agustín Almodóbar Barceló, nieto de éste, el vicesecretario del PPCV, Ricardo Costa, y el candidato de EU Amadeu Sanchis.