Notícies d'Alaquàs

17 de maig 2007

FESTES DE BOUS I MANIPULACIÓ MEDIÀTICA

Al diari digital Hortanotícies (i també a Las Províncias) podem llegir avui que el pp es va comprometre davant de la peña taurina Espartaco, recuperar les "tradicionals" festes taurines.
Des del Fòrum, tot i la nostra joventut, afirmem no conèixer les "tradicionals" festes taurines. A no ser que facen referència a les dels pobles de Conca, Navarra o País Basc. També poden estar fent referència a alguns pobles de l'horta... però a Alaquàs?

Des del Fòrum ens posicionem en aquest tema: No volem festes de bous al nostre poble!

Per una altra part, al Fòrum ens han arribat notícies del malestar d'algunes associacions que han participat en presentacions o debats del pp i que no han vist en bons ulls la publicació d'aquestes reunions a la premsa.
Des del punt de vista polític, fer vore que un partit es reuneix amb molts col·lectius diferents és donar una imatge de reconegut, de tindre moltes connexions en el moviment associatiu, fins i tot, es pot relacionar en aconseguir una nombrosa quantitat de vots.
Però, per a una associació, es pot relacionar en que els membres tenen una afinitat amb un cert tipus de partit. I esta imatge pot deteriorar la d'un col·lectiu, especialment si és apolític, ja que dona una imatge falça del que és.

Els partits polítics haurien de cuidar aquests detalls ja que poden crear malestar en la gent que els han escoltat i això pot portar a decantar un vot. Cal pensar primer en les persones i després en l'interés partidista. Això és el que diferència un partit d'uns altres.


17 maig 2007

Las fiestas patronales de septiembre podrían recuperar los tradicionales festejos taurinos de antaño
El Partido Popular de Alaquàs se comprometió públicamente en un mitin celebrado en la sede la peña taurina hermanos Espartaco a recuperar las tradicionales fiestas taurinas que se celebraban con regularidad durante las fiestas mayores de Septiembre.

El candidato del PP a la alcaldía de Alaquàs, Antonio Monzó, argumentó a lso presentes en el mitin su decisión al estimar que “tener una peña taurina en el municipio y no tener fiestas taurinas, sería como tener comisiones falleras y no tener monumentos falleros para quemar”. Este no fue el compromiso del PP ya que Monzó anunció una batería de propuestas que van desde la creación de nuevas zonas de aparcamiento, soterrar los contenedores, crear una nueva oficina de atención al ciudadano, la construcción de una segunda escoleta infantil, hasta la la apertura continuada del acceso al barrio del Socusa a través de la Glorieta del Dissabte.