Notícies d'Alaquàs

15 de maig 2007

PANELLS ELECTORALS O LLUITA DE CARTELLS

Ahir vam publicar un article sobre les complicacions que es van produir a l'inici de campanya per la distribució dels espais electorals al nostre poble.

Si vos heu passejat un poc per aquests panels triangulars, haureu pogut observar la complicada distribució dels mateixos i com alguns partits pengen els seus cartells on els pareix o, simplement, on poden.

Alaquàs, després de les disputes entre el psoe i el pp, va decidir que aquests panels (insuficients al nostre parèixer), es regirien per la normativa imposada per la junta electoral. La normativa d'aquest organisme diu que els espais electorals s'han de distribuir segons el percentatge de vots obtinguts a les anteriors eleccions. La llei electoral patrocina, d'aquesta manera, la desigualtat d'oportunitats de tots els partits. Un síntoma més que la democràcia i el sistema electoral del nostre país està encara a anys llum de ser perfecte i igualitari per a tots.

La gent del Fòrum som gent inquieta que ens agrada vore altres realitats i comparar per millorar el que tenim al nostre voltant.
Al nostre país, la realitat política municipal és molt rica i variada, però entre elles, hem pogut vore que a Catarroja, en el tema dels espais electorals, han optat per la opció a la francesa.

Com podeu vore a les fotografies que adjuntem en aquest article, aquesta opció dona la mateixa preferència a tots els candidats, siguen de dreta, esquerra o de centre, siguen homes o dones, siguen majoritaris o minoritaris, tinguen raó o no...

Pareix mentida, que siga, precisament, el pp qui done lliçons de democràcia al psoe.

Alguns diuen que Alarte fa política del pp... i va a resultar que tenen raó.