Notícies d'Alaquàs

15 de maig 2007

VA DE DEBATS...

Avui es publica en premsa el primer (i únic) debat entre els candidats d'Alaquàs.

Per una part, el Kol·lectiu Arreu d'Alaquàs ha organitzat per al proper 24 de maig, a l'Ateneu, un debat entre els candidats a l'alcaldia d'Alaquàs. De moment, tots els candidats han acceptat i participaran en la taula rodona.

Un consell. El temps de cada intervenció haurà d'estar ben clar i el moderador haurà de tindre la potestat per a tallar a qualsevol (si, hem dit qualsevol) dels que intervinguen. Ja coneguem els discursos (a lo Castro) d'alguns dels nostres candidats.




Per una altra part, l'Agrupament Escolta Argila ha fet una sèrie de trobades amb els diferents candidats del pp, eu i el bloc per tal d'escoltar les seues propostes i comparar les candidatures per a les eleccions del proper 27 de maig. El proper dijous es realitzarà l'últim debat amb el candidat del psoe.

Aquesta associació ha destacat durant la seua trajectòria per fer aquest tipus de debats, i altres sobre altres temàtiques d'actualitat, aspecte que li ha forjat una imatge i un tarannà diferent i més crític a la resta d'associacions del nostre poble.

Ànims a ells i elles, per fer més democràtica i crítica la realitat del nostre poble.