Notícies d'Alaquàs

10 de juny 2007

ALARTE FOR PRESIDENT!!

Tant d'eixir en diverses travesses al final et fan una entrevista d'una plana en el diari Levante-EMV, i en diumenge! que la gent llegeix més els diaris. Jorge Alarte vol disimular, però tots sabem que es mor de ganes per ser secretari general del PSOE valencià, i després president de la Generalitat, però que vaja espai que igual quan arribe els del PP han venut el solar.

N'hi ha un detall que volem remarcar: en tot moment diu que el seu partit és el PSPV. Quin partit és eixe? Alarte es va presentar a les eleccions municipals amb el PSOE, i a les autonòmiques tampoc es va presentar cap partit amb el nom de PSPV (busqueu als arxius les paperetes electorals). Senyor Alarte, el PSPV fa temps que ha sigut mort i enterrat, a plena consciència, pel PSOE. No em diga que no està al dia en qüestions de partit? Així com vol ser secretari general?

10 de juny de 2007

ALCALDE SOCIALISTA DE ALAQUÀS Y PROBABLE ASPIRANTE A LIDERAR EL PSPV-PSOE

Jorge Alarte: «El congreso del PSPV no sólo ha de ser de paz, sino de profunda renovación para ganar en 2011»

Tiene 33 años, se confiesa apasionado de la política desde los catorce y un optimista «moderadamente ambicioso» que aspira a liderar el socialismo valenciano, pero sabe que es el peor momento para anunciarlo. Con extrema cautela, «humildad» y cirugía fina aborda la crisis del PSPV, un material altamente sensible.

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=3558&pIdSeccion=19&pIdNoticia=308478

«Si Sevilla expresa su opción de presentarse, daré mi opinión»

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=3558&pIdSeccion=19&pIdNoticia=308477