Notícies d'Alaquàs

10 de juny 2007

ES BUSCA ÀNGEL... QUE CANTE LA "CARXOFA"

Si coneixeu algun "angelet" amb bona veu i atrevit (pujar a la carxofa i cantar davant d'una multitud no ho fa qualsevol) ara teniu ocasió de treure-li partit. Es busca xiquet/a per a cantar la "carxofa" en festes i fer el "gorgorito".


10 de juny de 2007

Alaquàs convoca el certamen per triar a l´àngel que cantarà el motet de la Carxofa
Laura Sena, Alaquàs

L´Associació Amics del Cant de la Carxofa d´Alaquàs, junt amb els clavaris del Crist de la Bona Mort i altres entitats culturals han convocat, novament, el certamen per triar l´angel que cantarà el tradicional motet els dies grans de les festes majors, 8 i 9 de setembre.

Com el altres ocasions, els convocants -que conten amb la col.laboració de la Unió Musical i de l´Ajuntament d´Alaquàs- fan la principal difussió als centres educatius del poble, on els mestres de música fan la primera preselecció entre els aspirants. Posteriorment, els xiquets reben clases a l´UMA durant l´estiu i passen una altra selecció tècnica on es triarà un mínim de sis. En el procés final és el jurat popular qui selecciona amb el seu vot els àngels que cantaran la Carxofa, en un acte públic de prova de veu.