Notícies d'Alaquàs

12 de juny 2007

XVIIé CERTAMEN DE POEMES

L’Associació Cultural Mare de Déu de l’Olivar ha convocat el XVIIé Certamen de poemes corresponent a 2007, la major novetat del qual és la presència d’una «modalitat especial» de poemes dedicats a Sant Francesc de Paula a propòsit del cinqué centenari de la seua defunció (1507-2007). D’aquesta manera, els poemes que opten a qualsevol de les quatre modalitats (a la Mare de Déu, al poble, a Sant Francesc i infantil) hauran de ser originals i es podran presentar en valencià o castellà.
L’extensió màxima serà de dos folis escrits a una cara i a doble espai i cada participant podrà presentar com a màxim dos poemes per modalitat. El jurat no acceptarà poemes que hagen sigut presentats a anteriors convocatòries.
Poden participar persones de qualsevol lloc, edat i condició, exceptuant els membres de la Junta Directiva. A la Modalitat Infantil podran participar escolars fins els 14 anys.
Es concediran tres premis en cada modalitat (els premis de la Modalitat Infantil consistiran en lots de material escolar).
El termini de presentació finalitza l’1 de juliol de 2007 a les 24 hores.
El poemes s’enviaran per internet a l’adreça: poemesolivar@alaquas.net També podran ser dipositats en la bústia instal·lada a l’efecte a la parròquia de l’Olivar, o remesos per correu postal a: XVII Certamen de poemes Mare de Déu de l’Olivar, Apartat de Correus núm. 139, 46970 - Alaquàs (València). En aquest cas, es recomana que s’hi adjunte disquet.
Amb la finalitat de mantenir l’anonimat fins el moment del lliurament de premis cada treball es presentarà sense signar i només amb el títol, en sobre tancat, indicant si és per a la modalitat A, B, Especial o Infantil. Dins d’aquest sobre se n’afegirà un altre més menut amb el títol del poema, i en el seu interior el nom, cognom, adreça i telèfon de l’autor.

Les persones que desitgen més informació sobre el certamen, poden demanar-la a la sagristia de l’església parroquial de la Mare de Déu de l’Olivar.