Notícies d'Alaquàs

15 de juliol 2007

EL CULEBROT DE L'ADÉU D'ALARTE

En els pròxims mesos trobarem una caterva de notícies en premsa sobre l'accés, o no, d'Alarte a la Secretaria General del PSOE-CV, amb moltes especulacions, anades i vingudes, de les quals només ens farem resò de les més importants. El que és indubtable és que Alarte tindrà molta faena, possiblement massa, i temem que deixe de banda l'Ajuntament per a dedicar-se al partit, i això seria una falta de respecte a la gent que l'ha votat. Una altra possibilitat és que l'Ajuntament se'n vaja al partit, com ha denunciat el Bloc en el primer acte del candidat/alcalde Alarte. Per més que li agradaria Sr. Alarte, vosté no és Superman, no ho pot fer tot, i menys encara tot bé. Sap allò de: l'avaricia trenca el sac?



13 de juliol de 2007

El Bloc acusa a Alarte d’emplear treballadors de l’Ajuntament per a un acte de partit
El secretari local del Bloc d’Alaquàs, Vicent Forment, ha demanat “una explicació urgent” a l’alcalde del municipi, Jorge Alarte, sobre el fet de que en la roda de premsa que va oferir per anunciar la seua candidatura a la secretaria general del PSPV hi hagué, “al menys, quatre treballadors de l’Ajuntament d’Alaquàs”.


Forment destacà que en la roda de premsa d’Alarte estava el director del Castell, el director dels serveis del Govern Municipal, un treballador del Castell i una treballadora del Gabinet de Comunicació del consistori. Tots ells, segons denuncia el Bloc, pagats per l’Ajuntament “amb els diners de tots els veïns d’Alaquàs” i no pel PSOE.El portaveu nacionalista ha manifestat que aquesta actuació “totalment irregular” demostra que l’alcalde “tan sols està utilitzant l’Ajuntament com a trampolí per a fer-se amb el poder dels socialistas valencians, sense diferenciar quan està actuant com a alcalde del nostre poble i quan ho fa com a militant socialista”.Al respecte, el secretari local del Bloc ha denunciat la “paràlisi que pateix la gestió municipal des de que Alarte està més preocupat per ser secretari general del PSPV que pels veïns d’Alaquàs”. Com a mostra d’eixa paràlisi, Forment ha senyalat la paralització del centre cultural del mercat, la revisió del PGOU, la posada en marxa de 1.500 places d’aparcament o la realització de la segona fase del centre cultural de l’Olivar, “projectes que deurien haver-se realitzat la passada legislatura i que hui per hui continuen paralitzats i sense consignació pressupostària per a realitzar-los”.El Bloc acusa a Alarte d’emplear treballadors de l’Ajuntament per a un acte de partit.

El secretari local del Bloc d’Alaquàs, Vicent Forment, ha demanat “una explicació urgent” a l’alcalde del municipi, Jorge Alarte, sobre el fet de que en la roda de premsa que va oferir per anunciar la seua candidatura a la secretaria general del PSPV hi hagué, “al menys, quatre treballadors de l’Ajuntament d’Alaquàs”.

Forment destacà que en la roda de premsa d’Alarte estava el director del Castell, el director dels serveis del Govern Municipal, un treballador del Castell i una treballadora del Gabinet de Comunicació del consistori. Tots ells, segons denuncia el Bloc, pagats per l’Ajuntament “amb els diners de tots els veïns d’Alaquàs” i no pel PSOE.El portaveu nacionalista ha manifestat que aquesta actuació “totalment irregular” demostra que l’alcalde “tan sols està utilitzant l’Ajuntament com a trampolí per a fer-se amb el poder dels socialistas valencians, sense diferenciar quan està actuant com a alcalde del nostre poble i quan ho fa com a militant socialista”.Al respecte, el secretari local del Bloc ha denunciat la “paràlisi que pateix la gestió municipal des de que Alarte està més preocupat per ser secretari general del PSPV que pels veïns d’Alaquàs”. Com a mostra d’eixa paràlisi, Forment ha senyalat la paralització del centre cultural del mercat, la revisió del PGOU, la posada en marxa de 1.500 places d’aparcament o la realització de la segona fase del centre cultural de l’Olivar, “projectes que deurien haver-se realitzat la passada legislatura i que hui per hui continuen paralitzats i sense consignació pressupostària per a realitzar-los”.