Notícies d'Alaquàs

15 de juliol 2007

PREMIS I RECONEIXEMENTS

En les últimes setmanes diverses persones vinculades a Alaquàs han obtingut reconeixement a la seua constància. Per una banda, Josep Maria Soriano va rebre el premi Pepe Miquel a la Trajectòria, en reconeixement dels seus 35 anys dedicats al cooperativisme valencià i a cooperatives com La Nostra Escola Comarcal, Florida o Caixa Popular -creada a Alaquàs-, de la que és director General.

Per una altra, Miguel Nemesio, que estudia al col·legi Mare de Déu de l'Olivar II, ha participat amb la selecció espanyola sub-15 en una competició internacional a Tenerife, dins les competicions prèvies a l'Eurocopa, d'on han tornat carregats amb la copa. Segonts es contava en el diari Levante-EMV, del passat 10 de juliol, Nemesio està en l'escola de futbol del Valencia CF, cosa que compagina bé amb els seus estudis, condició que li exigeixen els seus pares per a què puga seguir dedicant-se al futbol.

Per últim, Miguel Pallardó va rebre en la II edició de Futbol Draft el premi d'un dels tres millors interiors esquerres d'entre 17 i 21 anys d'Espanya, i, a més, ha sigut recentment fitxat pel Getafe per a la pròxima temporada.

Des d'ací celebrem aquests reconeixements a l'esforç i la constància, i felicitem els seus protagonistes.