Notícies d'Alaquàs

30 de novembre 2008

EL BLOC CRITICA ELS PRESSUPOSTOS AUTONÒMICS
El Bloc d'Alaquàs denuncia que els pressupostos autonòmics del 2009 no contemplen la millora d’instal•lacions sanitàries ni la remodelació de l’Avinguda País Valencià

El Bloc d’Alaquàs ha acusat a la Generalitat de discriminar a Alaquàs en els pressupostos de 2009, afavorint als ciutats governades pel PP. Per això, presentaren en els Corts Valencianes diverses esmenes sol•licitant entre altres coses la construcció d‘un Centre d’Especialitats, la construcció del segon centre de salut i la remodelació de l’Avinguda del País Valencià.

El secretari local del Bloc, Vicent Forment, ha qualificat els pressupostos de la Generalitat per al 2009 de “deficitaris i regressius”, afirmant que el 86% dels mateixos es destinaran a les despeses de funcionament de’l administració. A més, ha assegurat que les xifres reflectixen l’abandó que patix Alaquàs, com a conseqüència de la política “d’amiguisme” cap a les ciutats governades pel PP.

A aquest respecte, considera indignant que moltes actuacions hagen de córrer per compte dels arques municipals. Per això, a instàncies del col•lectiu local del Bloc d’Alaquàs, els diputats del Bloc en els Corts Valencianes, presentaràn diferents esmenes als pressupostos. El secretari local de les formació valencianista, Vicent Forment ha lamentat que una vegada més els veïns i els veïnes d’Alaquàs “tinguen que patir la incompetència de l’ alcalde, més preocupat en preparar el congressos provincials del PSPV-PSOE que en visitar les Conselleries per reclamar allò que ens pertoca”.