Notícies d'Alaquàs

11 de desembre 2008

BETLEMS D'ALAQUÀS





La inauguració dels betlems més significatius de la ciutat marca l'inici de les festes nadalenques a Alaquàs





Última actualización 11/12/2008@04:51:00 GMT+1

Alaquàs ha començat aquesta setmana a celebrar les seues primeres activitats nadalenques. Com sempre, la inauguració dels betlems ve a marcar l'inici d'una programació molt més ampla adreçada a tots els públics.

Des del divendres 5 de desembre i fins el 6 de gener es pot visitar el betlem de la Parròquia de la Santíssima Creu en el que col•labora l'associació l'Oroneta.

El pròxim betlem en obrir les seues portes al públic serà el de l'associació AMIAR, que podrà ser visitat als seus locals des del 10 de desembre de dilluns a dissabte de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

El 14 de desembre s'inaugurarà el betlem de la Parròquia de l'Olivar, que podrà ser visitat en horari parroquial i el dia 15 s'obriran al públics els betlems del Centre Social Benàger, el del Centre de Dia d'Alaquàs i el del col•legi públic González Gallarza.

Tots aquests betlems, així com els de tots aquells interessats, podran presentar-se al Concurs de Betlems que organitza l'Ajuntament d'Alaquàs i les associacions l'Oroneta i mistel@delolivar.som. Les inscripcions es podran realitzar fins el 17 de desembre al Departament de Cultura i els premis es lliuraran el divendres 21 de desembre en el tradicional Concert de Nadal d'Alaquàs.