Notícies d'Alaquàs

04 de març 2010

LA GESTIÓ DE LA PISCINA

Llegint alguns articles sobre la gestió de la piscina d'Onda i les crítiques que ha rebut per part dels seus ciutadans i les ciutadanes, els tres articles (El PP de Onda critica a Navarro por la piscina a El periodico Mediterráneo, altre El PP pide un mejor funcionamiento de la piscina cubierta a La Plana al Dia... encara que el millor és Onda tramita el cambio de gestión de la piscina ante las quejas de los usuarios al Levante) nombren el nostre poble perquè la gestió també la porta una UTE d'empresas foráneas amb la qual cosa els serveis s'han vist notablement reduïts.

Els que fem ús de la piscina, podem notar alguns inconvenients amb el tema de la temperatura de l'aigua (igual crema com ens congelem), l'ús de les taquilles (ara ens hem de portar el cadenat per a les taquilles), la instal·lació d'una porta que funcionarà amb targeta (que fa 3 o 4 mesos que està instal·lada i encara no funciona), etc...

El tema de privatitzar els serveis del nostre ajuntament és una pràctica massa estesa, no? Quants ens queden no privatitzats?