Notícies d'Alaquàs

01 d’octubre 2008

LA PROPERA SERÀ ELVIRA GARCIA

Ahir, Las Províncias publicava l'article que teniu més avall on feia públic que Alarte ja havia delegat en Elvira Garcia algunes de les seues responsabilitats com alcalde. Per tant, podrem afirmar sense equivocar-nos massa, que la propera candidata del pspv-psoe a l'ajuntament d'Alaquàs serà Elvira Garcia.

Curiosament, aquesta imatge la vam poder vore al XI Congrés dels socialistes valencians. Curiositats de la vida. Podem vore com Elvira aplaudeix a Jorge molt orgullosa. Serà perquè, per fi, tindrà a ma ser l'alcaldessa del nostre poble? Serà, serà...


30 setembre 2008
El nuevo vicesecretario general del PSPV, Alejandro Soler, demostró ayer tener una buena memoria. El también alcalde de Elche desveló, durante su intervención en el programa Bon Matí de Ràdio 9, que el flamante líder de los socialistas valencianos, Jorge Alarte, pensaba dejar la alcaldía de Alaquàs, que ocupa desde 1999, si lograba el cargo al que este fin de semana ascendió.

Soler aseguró que, "antes de ser secretario general", Alarte ya le había manifestado que, si llegaba a ocupar la secretaría general del PSPV, "estaba en disposición de dar paso a otro compañero en la alcaldía para dedicarse íntegramente al partido y a la gente".

El problema es que la memoria de Soler es selectiva, ya que al parecer el alcalde de Elche no recordó que Alarte había asegurado una y otra vez, en público, que no renunciaría a la alcaldía de Alaquàs y acabaría la legislatura (la tercera). De ahí que, casi con toda seguridad, el desliz del vicesecretario general no haya sentado demasiado bien al líder socialista.

De hecho, Alarte negó ayer tajantemente que vaya a dejar la alcaldía. Sin embargo, ya delegó sus responsabilidades como primer edil en una de sus concejalas de confianza, Elvira García Campos, al menos durante la semana pasada, para encarar a pleno rendimiento la recta final del congreso del PSPV.